Wowlab Erkend leerbedrijf

Het moest er maar eens van komen. Na al het les geven komt er nu een stagiair in wowlab.

Die zal hier gaan werken aan rapid prototyping, voorstellen doen voor een mobiel podium, kijken naar de materialen, het gebruik, de bouw. Dit naar aanleiding van afgelopen jaar Balkonfestival waar een mobiel podium stond, een soort uitklap aanhanger, maar wat nog lang niet uitontwikkeld was.

Verder kan de stagiair veel proberen met de laser, zoals: hoe die goed in te zetten is, in ideeontwikkeling en in de productie zelf.

Om een stagiar te kunnen krijgen moet je wel geaccrediteerd zijn als erkend leerbeddrijf. Een RIE maken. Goed overleg met de stagebegeleider hebben en de onderwijsorganisatie. Het bleek geen grote hobbel te zijn dat voor elkaar te krijgen dus prijkt er nu een mooi bordje “Erkend leerbedrijf” in de etalage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *