Welkom terug

Nou, daar gaan we weer. Het werk wordt er weer leuker op.

De boel zat potdicht vanwege Corona. Dat betekent echter niet dat er niks gebeurd is, integendeel, met Wowlab flink bezig geweest rond water thema’s. Maar van workshops, open inloop en zo was natuurlijk geen sprake. Dat komt wel weer op gang.

Afgelopen 2 jaar kon wel werkplek worden geboden aan studenten Saxion International Water Management, in kleine groepjes of individueel. Zo konden de studenten zelf modellen bouwen en testen. Daar zijn mooie resultaten uit gekomen, vooral op het gebeid van grondwater in en rond Enschede. Daar kom ik nog op terug. Ook voor de Utwente heb ik flink veel gewerkt (college geven), maar dat was niet een specifieke Wowlab activiteit.

Inmiddels ben ik in Wowlab aan het bouwen aan een escaperoom, niet heel groot maar wel vol met gimmicks, video, audio.

Hoe dan ook, de boel draait weer, is weer open. Welkom terug.